Sosoi

Over Sosoi

De oprichters van SOSOI hebben jarenlang in Indonesië gewoond en gewerkt en hebben deze stichting opgezet om zo blijvend een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de mensen in Indonesië. Hierdoor dragen zij ook indirect bij aan de verduurzaming van de economie door in de projecten vooral duurzame landbouw te ondersteunen.

SOSOI concentreert zich voornamelijk op projecten waarbij mensen de gelegenheid krijgen om ervaring op te doen en hiervan te leren, zodat ze zelf verder kunnen. Zij doen dit soms via lokale NGO's, maar ook via persoonlijke contacten waarbij ze er op letten dat er resultaat is voor de doelgroep die ze willen ondersteunen.

Wat ooit begon als het geld inzamelen voor een onafgebouwde school, is over een aantal jaren uitgegroeid tot een goed lopende stichting die op verschillende plekken in Oost Indonesie actief is en kleinschalige duurzame projecten ondersteund.

 

Partners

Met ondernemers in Deventer stimuleren wij nieuwe verbindingen . Zo leveren we samen een bijdrage aan mens , milieu, maatschappij en wereld